en lille familie

i Himmerland


LIDT OM OS

Bjarke
Hvem er vi så - Familien Edvars i Himmerland.
 
Den ældste først, dvs. Bjarke - en rigtig fin model 1959. Vestjyde af hjertet og i vedholdenhed.
Lettere rusten i kanterne - men virkelig en god & robust årgang :-)

Bjarke er den kreative (musikalsk, kunstnerisk, generelt), har en svaghed for gadgets, kameraer, basser, guitarer, virtuelle instrumenter, effekter, amplifiers etc. - og så naturligvis Lene som er den længst varende gadget i hans samling ;-). 
Han er den hurtigtænkende, den igangsættende, den følsomme og den konsekvente. 
Et rigtigt familieoverhoved i sin aller bedste mening :-)

Bjarke kan alt fra at reparere elektronik, sætte stakit op, tjekke græsslåmaskine, skove træer og buske, rydde op, hvor vi andre ikke har kigget - og så har han et kæmpe stort hjerte og er manden man altid kan gå til, hvis man har spørgsmål om stort og småt! 

Følg med i Bjarke's Blog her på siden - her skriver han om 
sit nye liv som cancer patient >> Bloggen

Citat: "Levende fisk svømmer mod strømmen" - "Hellere være en original end en kopi"!


Lene
Så er der Lene - en solid model 1961, født og opvokset på Tåsinge, sømandsdatter, der kunne ro før hun kunne kravle (påstår hun selv!) - også ved at være lidt rusten i kanterne men hva' - lidt småskavanker har man vel altid ;-)

Lene er den humørfyldte fjollegøj, der godt kan tage tingene seriøst, men helst vil hygge i kendte trygge omgivelser, have det sjovt og sørge for, at familien trives og har det godt. Kan godt lide at give og modtage knus og kram :-)  

Hun nyder at lave mad, er super god til at bage, elsker at spise ude, gør rent en gang i mellem (IKKE en nydelse men et nødvendigt onde!), har en svaghed for røde guitarer, røde sko, røde jakker...... - og Bjarke ;-), udøver sin kreativitet via guitar, bas, klaver - synger engang i mellem, KAN være praktisk (cykelsmøring, udmugning hos høns, kattebakketømning, kattefodring osv.) og er i flg. sig selv frygtelig sød og rar ;-)

Citat: Hørt sunget til familien - "Ved I hvem der er så rar - det er den Moar I har"
 
Lene varetager sammen med vor søn No, driften af det lille reklame bureau Decor Marketing (www.decor.dk - Google+), E-butikken ArtKaderne (www.artkaderne.dk -

>> Facebook >> Google+ >> Twitter >> Pinterest ) samt det lille import firma inHouze (www.inhouze.com - www.david-marshall.dk)
No Alexander
Rosinen i pølseenden er No Alexander - en ypperlig årgang 1993 af den allerfineste slags. Følsom, stolt, kærlig, gourmet, har sine gode men bestemte meninger om alt her i livet, filosofisk og meget klog - har præsteret at have samme karaktergennemsnit som sin mor og far tilsammen :-)

Går op i asiatisk kampsport, diverse games, musik, kammerater, Blogging og en lille smule piger ..... ;-)

Citat: "Skulle vi ikke lave ramekiner med skaldyr til aftensmad!?"
Skal man sætte et par stikord på, hvad og hvem vi er, må det være:

Musik, kreativitet, kærlige, madnydere, livsnydere der er mestre i at HYGGE :-)